SVR camping Veluwe

Op het mooiste plekje van Nederland, de Veluwe, ligt dé #1 SVR camping: Camping Kostverloren. Voor natuurliefhebbers en rustzoekers is de SVR camping "Camping Kostverloren" in Nunspeet een waar paradijs. Midden in de natuur genieten van rust én een gemoedelijke sfeer. Heerlijk!

  • Dictbij het Veluwemeer
  • Echte seniorencamping
  • #1 SVR camping Veluwe

Ontdek Camping Kostverloren - Bekijk overnachtingsmogelijkheden

SVR camping Kostverloren

Camping Kostverloren heeft een samenwerking met SVR en biedt kampeerders de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief te genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Hier draait alles om rust, ontspanning en een fijne sfeer.

Er zijn dan ook maar een aantal voorzieningen, zodat rust en ontspanning altijd terugkomt. Zo vindt u op onze SVR camping op de Veluwe schone sanitaire voorzieningen, een gezellige theetuin waar ik, Frida, pannenkoeken bak, pizza's maak en gasten voorzie van een kopje thee of koffie. Komt u ook eens naar mijn gezellige theetuin?

Op onze seniorencamping is er een jeu de boulesbaan voor een middagje vermaak. 

Kamperen op onze camping

Dat gebeurt in rust en stilte. Want... SVR Camping Kostverloren ademt dit elk seizoen! Hier is het pas echt genieten midden in de natuur.

Vakantie boeken bij SVR Camping Kostverloren

We hebben een prachtig kampeerterrein met ruime kampeerplaatsen die garant staan voor een ontspannen en rustige tijd in de buitenlucht. Elke kampeerplaats heeft een groene haag zodat er genoeg privacy is. Op het kampeerveld zijn watertappunten aanwezig. U kunt gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen. Douchen is € 0,50 per 6 minuten.

Voor camperaars hebben we op onze SVR camping Veluwe een speciaal camperpark.

SVR camping Veluwe

Wat is een SVR camping Veluwe?

Een SVR-camping, dus Camping Kostverloren, is aangesloten bij de "Stichting Vrije Recreatie" (SVR). Deze organisatie staat voor een bijzondere vorm van kamperen in Nederland.

SVR is een organisatie die zich inzet voor kleinschalige recreatie in de natuur. Dit betekent dat SVR-campings vaak te vinden zijn op idyllische locaties, weg van de drukte van steden en toeristische hotspot. En Camping Kostverloren heeft dat! 

Een ander kenmerk van SVR-campings is de betaalbaarheid. SVR streeft ernaar om kamperen toegankelijk te maken voor een breed publiek, en daarom zijn de tarieven vaak zeer redelijk. Camping Kostverloren heeft ook speciale tarieven hiervoor. 

Komt u ook naar onze SVR camping Veluwe?

Vakantie Veluwe boeken