Omgeving

Komt u genieten van een heerlijke tijd in het prachtige Nunspeet?
Ervaar de mooie natuur, de kunst en cultuur en zelfs de prachtige (vesting)steden in de omgeving! 

Fietsen

Fietsen

De mooiste plekjes ontdekken

Fietstochten over dijken, langs het Ijsselmeer, door de natuur... In de omgeving van Camping Kostverloren zijn heel veel mooie fietsroutes te vinden. De mooiste hebben we voor u verzameld.

Wandelen

Wandelen

Even lekker ontspannen

Om te wandelen bent u in de directe omgeving van Camping Kostverloren en op de Veluwe helemaal op de juiste plaats. Vanaf Camping Kostverloren loopt u zo de natuur in! Of u nu urenlang door de bossen wilt struinen of even een frisse neus wilt halen, het is allemaal mogelijk.

Bijzondere theatervoorstellingen

Bijzondere theatervoorstellingen

Waan uzelf in kunst en cultuur

Van interessante films tot een prachtige fietstocht vol kunst en cultuur en mooie muziekavonden. In Veluvine is eindeloos veel te beleven. Ontdek het aanbod.

Recreatiegebied Zandenplas

Recreatiegebied Zandenplas

Heerlijk afkoelen

Op een warme dag is het heerlijk om verkoeling op te zoeken. Recreatiegebied Zandenplas is de perfecte plaats om helemaal te ontspannen en een frisse duik te nemen.

Hanzestad Harderwijk

Hanzestad Harderwijk

De stad aan het water

Harderwijk is een culinaire hanzestad aan het water. Wandel door de oude straten en ontdek de bijzondere geschiedenis of geniet van heerlijke gerechten aan de kade.

Molen met landwinkel

Molen met landwinkel

Zeker een bezoekje waard

Neem een kijkje bij de molen en wandel door de landwinkel. Laat u verrassen door de lekkere producten van de lokale ondernemers. 

Uitkijken over Nunspeet

Uitkijken over Nunspeet

Transferium

Geniet van een panoramisch uitzicht over heel Nunspeet vanaf het Transferium bij het NS-station. Op heldere dagen strekt het uitzicht zich eindeloos uit

Bezoek Elburg

Bezoek Elburg

Vestingstad op de Veluwe

Wandel door de pittoreske straatjes en ervaar de prachtige stad Elburg. Neem plaats op één van de gezellige terrassen en kijk uit over de mooie haven.