Camping Kostverloren

Telefoon:06-21390264 - Email: campingkostverloren@live.nl.

Welkom bij camping Kostverloren
Home » nieuwsflits

Op deze pagina gaan wij nieuwtjes vermelden wat voor u als gast leuk is om te weten of te lezen.

 

Wij hebben het bijltje er niet bij neer gegooid..... dit gaan we nu op vrijdag of zaterdagmiddag gebruiken. Om nog wat extra's voor onze gasten te doen is het mogelijk een echte hout-oven gestookte pizza te eten. En vind u het leuk om zelf een pizza te maken, geef het dan aan ons door en wij zullen u helpen om een overheerlijke pizza te maken.     

( heeft u minimal 6 personen kunnen wij ook op andere dagen de oven aansteken)                                                          

 

Zoals u heeft gezien staat ons nieuwe pannenkoeken huisje en is deze ingericht. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang. 21 maart gaan wij proefbakken en daarna zijn wij voor u beschikbaar om bij ons in de theetuin een heerlijke pannenkoek te komen eten.

Vanaf april gaan wij heerlijke losse thee schenken en verkopen van het merk Fleur de cafe. Deze thee is puur natuur zonder extra toevoegingen. Is er een favoriete smaak is het mogelijk hier een blikje van te kopen.

Het seizoen is weer in volle gang en het loopt lekker door. Ondanks dat de eerste 2 maanden de temperatuur aan de lage kant was hebben we toch een groot aantal gasten mogen ontvangen. Met hemelvaart is er een dauw trap rit geweest met aansluitend een heerlijk ontbijtbuffet. Dit was weer gezellig. Als je met elkaar eet spreek je toch over andere dingen dan dat je elkaar op het veld spreekt.  

Binnenkort hebben we weer een crea middag, we gaan een buitenschilderij maken en we gaan vissen bij de forelvijver waarna er vis wordt gerookt in een ton. Onder het genot van een hapje en drankje maken we er een gezellige middag van.

 

We zijn weer een half jaar verder en het seizoen is weer begonnen. Langzaam druppelen de gasten weer binnen en hopen dat ze een mooie en gezellige periode bij ons op de camping hebben met natuurlijk prachtig weer. Na wat kleine veranderingen , parkeerplaats opgeruimd en een mooie nieuwe schuur geplaatst, veranda wat veranderd zodat er meer ruimte ontstaat en dat we het daar wat warmer kunnen krijgen bij koude dagen. Verder hebben we weer wat idee-tjes voor het komende seizoen in gedachten. Dus wij hebben er weer zin in en mogen wij u welkom heten met een lekker bakje koffie.