Minicamping Veluwe

Zijn uw vakantieplannen om dit jaar de Veluwe te ontdekken en wilt u graag verblijven op een minicamping? Camping Kostverloren is de perfecte minicamping op de Veluwe voor senioren.

  • #1 minicamping op de Veluwe
  • Rustgevend en fijne sfeer
  • Geschikt voor senioren
  • Honden zijn welkom

Ontdek de minicamping

De perfecte minicamping op de Veluwe voor senioren!

Bij ons vindt u een oase van rust, omgeven door natuur en groen. Onze ruime kampeerplaatsen zijn omringd door hagen, zodat u kunt genieten van privacy en ontspanning. Kiest u ook voor onze onze seniorencamping op de Veluwe? Tot snel!

Comfortabele kampeervoorzieningen

Op het veld zijn er vier centrale watertappunten beschikbaar voor uw gemak. Daarnaast staat aan de rand van het veld een toilet-douche unit voor dames en heren, evenals een afwasplaats met warm en koud water. 

Speciaal voor camperliefhebbers

Voor de camperliefhebbers onder u hebben we een speciaal camperpark waar u van harte welkom bent. U kunt zich eenvoudig aanmelden via onze aanmeldzuil. Houd er rekening mee dat online reserveren niet mogelijk is. 

Natuurlijke schoonheid van Nunspeet en de Veluwe

Onze camping is trots op haar locatie in het prachtige Nunspeet, vlakbij het Veluwemeer. We hechten veel waarde aan het behouden van de natuurlijke schoonheid van dit gebied, en we moedigen onze gasten aan om te genieten van de omringende natuur.

Ja, ik wil naar de Veluwe!

Ontdek de Veluwe

Onze ligging in Nunspeet, dicht bij het Veluwemeer, maakt ons de perfecte uitvalsbasis voor uw avonturen. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geniet van een onvergetelijke vakantie op Camping Kostverloren. We verwelkomen senioren met open armen en zorgen ervoor dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Kom en ontdek de charme van de Veluwe bij ons!

Komt u naar onze minicamping op de Veluwe?

Wacht niet langer en plan uw vakantie bij ons op de minicamping voor senioren op de Veluwe. We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Vakantie boeken