Camping voor campers

Camping Kostverloren in het prachtige Nunspeet is dé ideale bestemming voor camperliefhebbers die op zoek zijn naar rust, comfort en een unieke kampeerervaring. Ons camperpark biedt 40 ruime camperplaatsen met een eigen ingang en schone sanitaire voorzieningen.

Modern camperpark in Nunspeet

Een tussenstop maken met uw camper zodat u uitgerust verder kunt gaan met uw reis? Kom dan overnachten op onze speciale camping op de Veluwe voor campers

Voorzieningen camperplaats

 • Stroomvoorziening: Onze camperplaatsen zijn uitgerust met 10 ampère stroom.
 • Groen en privacy: Naast uw camper is er een stukje gras en een klein haagje als afscheiding van uw buren, zodat u kunt genieten van de rust en privacy van uw eigen plekje.
 • Gratis WIFI
 • Honden zijn welkom: We verwelkomen ook uw trouwe viervoeters, zolang ze aangelijnd zijn (ook op uw eigen plaats).
 • Kleden en tapijten: Let op dat kleden en tapijten niet zijn toegestaan op uw camperplaats, maar een kleine mat is wel toegestaan voor extra comfort.

Sanitaire voorzieningen

Op Camping Kostverloren hechten we veel waarde aan hygiëne en comfort. Daarom bieden we uitstekende sanitaire faciliteiten voor al onze gasten:

 • Douches en wasvoorzieningen: U vindt 4 douches, 2 wasbakken en wastafels in onze verwarmde sanitaire unit. Douchen is mogelijk tegen een kleine vergoeding van € 0,50. Daarnaast zijn er 4 toiletten en 3 urinoirs beschikbaar.

 • Wasmachine en droger: Voor uw gemak hebben we een wasmachine en droger beschikbaar in de sanitaire unit, tegen betaling. Munten hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie.

 • Afwassen: Buiten hebben we een overkapping met 3 afwasplaatsen voorzien van warm en koud water.

Schoon en Vuil Water

Om ervoor te zorgen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, hebben we op het veld 2 extra watertappunten aangelegd. Daarnaast kunt u naast de sanitaire unit vuil water lozen en schoon water bijvullen. Ook het chemisch toilet kunt u hier legen. 

Aanmelden bij de zuil

Bij Camping Kostverloren hebben we een eenvoudig en efficiënt systeem om in te checken en te betalen. Volg dit stappenplan om moeiteloos van start te gaan:

 1. Tik op het scherm om te starten.
 2. Volg de stappen door op het plaatje te klikken.
 3. Klik op 'boeking starten' en vervolgens op 'volgende'.
 4. Selecteer wat u wilt boeken.
 5. Vul uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en kenteken in (het kenteken helpt ons u te identificeren). Bevestig vervolgens de boeking.
 6. U krijgt de mogelijkheid om per pin te betalen. Als u liever contant betaalt, stopt de pin vanzelf en komen we bij u langs om af te rekenen, of u kunt zich melden bij de receptie in de Theetuin.

Wilt u langer blijven? Geen probleem! U kunt op de aangegeven vertrekdag weer bijboeken via de zuil of u kunt zich melden bij de receptie voor verlenging van uw verblijf.

Kom naar onze camping voor campers

Camping Kostverloren in Nunspeet staat voor comfort, gemak en een warm welkom voor alle camperliefhebbers. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze prachtige locatie en u een fijn verblijf te bieden.