Camping Veluwemeer

Camping Kostverloren, ligging aan het Veluwemeer, heet kampeerders en camperaars van harte welkom. Dit ruime kampeerterrein biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en ontspannen verblijf op de Veluwe.

Of u nu met een tent, caravan of camper reist, op onze camping aan het Veluwemeer is er voor iedereen een mooi plekje. De kampeervoorzieningen zijn goed onderhouden en voorzien u van het gemak dat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Denk aan schone sanitaire voorzieningen, watertappunten en afwasplaats.

Er is ook een vakantiehuisje en pipowagen beschikbaar. 

Verblijfsmogelijkheden Camping Kostverloren

Vakantie aan het Veluwemeer

Bent u op zoek naar een ontspannende vakantie op de Veluwe? Kies dan voor een vakantie aan het Veluwemeer, op Camping Kostverloren. In alle rust vakantie vieren, mooie wandel- en fietstochten maken. Alles lekker op uw gemak. Vanaf onze camping bent u zo bij het Veluwemeer (4,5 km). Dat maakt ons de mooiste camping aan het Veluwemeer.

Gelegen in het hart van Nederland, tussen de provincies Gelderland en Flevoland, is het Veluwemeer een oase van rust en sereniteit die de perfecte setting biedt voor een welverdiende vakantie.

Wandelen en fietsen

Het Veluwemeer is omringd door prachtige wandel- en fietsroutes. U kunt rustige wandelingen maken langs de oevers van het meer of fietstochten door de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Er zijn mooie routes beschikbaar voor u als wandel- of fietsliefhebber.

Wandelroutes:

  1. Kroondomein Het Loo: Deze wandelroute leidt u door het prachtige Kroondomein Het Loo. Er zijn verschillende gemarkeerde wandelpaden om uit te kiezen, variërend in lengte en moeilijkheidsgraad.

  2. Strandboulevard Harderwijk: Voor een ontspannen wandeling langs het water kunt u de Strandboulevard in Harderwijk verkennen. Deze promenade biedt een schilderachtig uitzicht op het Veluwemeer en leidt u langs gezellige cafés en restaurants.

  3. Wandelroute Veluwemeerkust: Deze route volgt de kustlijn van het Veluwemeer en biedt prachtige panoramische uitzichten over het water. Het is een gemakkelijke wandeling die geschikt is voor ouderen.

Fietsroutes:

  1. Rondje Veluwemeer: Dit is een populaire fietsroute die het hele Veluwemeer omcirkelt. Het biedt een mix van natuurlijke schoonheid, historische stadjes en pittoreske dorpjes. U kunt de route aanpassen aan uw voorkeur en er een ontspannen dagtocht van maken.

  2. Fietsroute Harderwijk - Elburg: Deze fietsroute verbindt de historische steden Harderwijk en Elburg. Onderweg fietst u door de prachtige Veluwse bossen en langs het Veluwemeer. Beide steden hebben veel te bieden op het gebied van cultuur en geschiedenis.

  3. Fietsroute Nunspeet - Hulshorst: Deze fietsroute leidt u door de bosrijke omgeving ten noorden van het Veluwemeer. Het is een rustige route met weinig verkeer en biedt een ontspannende ervaring in de natuur.

  4. Fietspad Veluwemeer: Langs de oevers van het Veluwemeer loopt een fietspad dat u de mogelijkheid biedt om de prachtige kustlijn te verkennen. U kunt dit pad volgen en op verschillende punten stoppen om van het uitzicht te genieten.

Vakantie Veluwemeer reserveren