Camping Nunspeet

Dit jaar op vakantie naar een camping in Nunspeet? In alle rust genieten aan het Veluwemeer, met uw eigen kampeermiddel op pad en de prachtige omgeving verkennen van dit Gelderse dorp. Op vakantie naar een camping in Nunspeet biedt heel veel voordelen. Vooral een rustige camping als Camping Kostverloren. 

Ontdek de camping

Ruimte en rust

Ruimte en rust

Wij bieden een fijne vakantieplek voor senioren. Rust, ruimte én een gemoedelijke sfeer vindt u allemaal terug op onze seniorencamping in Nunspeet.

Uitgebreid aanbod

Uitgebreid aanbod

Ruime kampeerplaats, een knusse pipowagen voor een overnachting met zijn tweëen of een comfort vakantiehuisje. Ontdek het aanbod en beleef een heerlijke vakantie in Nunspeet.

Camperpark

Camperpark

Reserveren is niet mogelijk

... en niet nodig! Er zijn voldoende plekken op ons camperpark met keurige faciliteiten.

Rustige camping in Nunspeet

Net buiten het centrum van Nunspeet, op slechts 4,5 km van het Veluwemeer, ligt onze Camping Kostverloren. Een camping waar rust, ontspanning en kamperen centraal staan. Maar ook een camping waar aandacht wordt besteed aan mensen ontmoeten. Zo is er het Frida's Theetuin, een ontmoetingsplek voor een kopje koffie, pannenkoeken of pizza eten, gezellig kletsen. 

Faciliteiten en voorzieningen voor ouderen

Daarnaast heeft onze camping in Nunspeet faciliteiten die vooral erg leuk en fijn zijn voor ouderen, zoals een goed onderhouden sanitairgebouw en een jeu de Boulesbaan. 

Ook worden er in de zomer activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld forelvissen en barbecueën

Lekker rustig kamperen

Kamperen in Nunspeet? Camping Kostverloren heeft een speciaal kampeerterrein met ruime kampeerplaatsen. De plaatsen hebben een groene haag rondom, zodat u genoeg ruimte heeft. 

Op 4 centrale plaatsen zijn watertappunten aanwezig en aan de rand van het kampeerveld staat een toiletdouche unit voor heren en dames. Afwasplaats is ook aanwezig om 's ochtends en 's avonds de vieze borden en bestek af te wassen. 

Bekijk kampeerplaatsen

Met de camper op pad?

Voor camperaars hebben we een speciaal camperpark (40 beschikbare plaatsen) met een eigen ingang. Reserveren kan ter plekke via onze aanmeldzuil.

  • Verharde rijstroken
  • 10 ampère stroom
  • Naast de camper een stukje gras
  • Klein haagje als afscheiding van uw buren
  • Gratis WIFI

Bekijk camperplaatsen

Camping Nunspeet

Wat is er te doen in de omgeving van Nunspeet?

Vakantie vieren op onze camping in Nunspeet betekent: in alle rust genieten. Lekker vertoeven aan het Veluwemeer, wandelen en fietsen, leuke dorpjes bezoeken. Vanuit Nunspeet kunt u alle kanten op. 

De beste tips hebben we voor u verzameld:

Vakantie boeken op Camping Nunspeet