Camping Hulshorst

Rust, natuur en gezelligheid. De drie pijlers van Camping Kostverloren. Onze camping bij Hulshorst is een perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie op de Veluwe. Wanneer komt u langs?

Zoek en boek uw vakantie

Ruimte en rust

Ruimte en rust

Wij bieden een fijne vakantieplek voor senioren. Rust, ruimte én een gemoedelijke sfeer vindt u allemaal terug op onze seniorencamping in Nunspeet.

Uitgebreid aanbod

Uitgebreid aanbod

Ruime kampeerplaats, een knusse pipowagen voor een overnachting met zijn tweëen of een comfort vakantiehuisje. Ontdek het aanbod en beleef een heerlijke vakantie in Nunspeet.

Camperpark

Camperpark

Reserveren is niet mogelijk

... en niet nodig! Er zijn voldoende plekken op ons camperpark met keurige faciliteiten.

Een fijne senioren camping bij Hulshorst

Bij camping Kostverloren geloven wij in rust en comfort voor een heerlijke vakantie. De ruime maar gezellige indeling van onze camping, zorgt dat u contact kunt leggen met uw medekampeerders. Daag ze bijvoorbeeld uit voor een wedstrijd jeu de boules!

camping hulshorst met kampeerplaats

Kampeer en camperplaatsen

Onze camping bij Hulshorst kent twee type plaatsen waar u kunt staan. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet op een groot kampeerterrein. U vindt de plaatsen langs de rand van het ronde veld. Iedere kampeerplaats is omgeven door een groene haag, zodat u veel privacy heeft.

De camperplaatsen staan op een speciale plaats op de camping. Ook iedere camperplaats is omgeven door een groene haag voor de privacy. Wanneer de camperplaatsen vol zijn kunt u ook kiezen voor het camperpark. Hier kunt u niet voor reserveren, er is altijd plaats.

Huur een romantische accommodatie

Toe aan een romantische vakantie weg met uw partner maar dit keer zonder kampeermiddel? Dan zijn onze accommodaties geschikt voor u! Ons vakantiehuisje en de pipowagen zijn ideaal voor zo'n romantische overnachting bij onze camping nabij Hulshorst.

Vakantiehuisje

Dit knusse huisje ligt centraal op het terrein, alle faciliteiten zijn makkelijk te voet te bereiken. Het vakantiehuisje heeft een eigen terras, een zithoek, keuken, badkamer en slaapkamer. Zo bent u het hele verblijf voorzien van alle gemakken. 

Reserveer het vakantiehuisje

Pipowagen

Uniek overnachten met uw partner op een camping bij Hulshorst? Boek dan de pipowagen! Deze accommodatie wekt met haar uniekheid en kleurrijke inrichting alle vrolijkheid naar boven! Als kers op de taart kunt u nog een uitgebreid ontbijt bijboeken. Zo bent u helemaal ontzorgt.

Reserveer de pipowagen

Camping met fijne faciliteiten

Natuurlijk is het fijn als de camping waar u verblijft genoeg faciliteiten heeft. Zo heeft u altijd iets te beleven wanneer u een dagje op de camping bij Hulshorst blijft.

Sanitairgebouw

Ons schone sanitairgebouw is voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft. Afwassen of een wasje draaien is binnen een handomdraai geregeld.

In het gebouw vindt u heren en dames douches, toiletten en afwasplaatsen. Aan de achterzijde van het gebouw is een wasruimte waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Activiteiten

Door het kampeer seizoen heen worden er zo nu en dan activiteiten georganiseerd. Ga met campinggasten forelvissen en later bereiden. Bezoek de gezellige camping BBQ in eind juli of kom zelf met een uniek idee!

camping hulshorst faciliteiten

Frida's theetuin

Dit is het pareltje van onze camping. In de zomer is het heerlijk vertoeven in de theetuin van Frida. Onder het genot van een verse sap, kop koffie of een lekkere huisgemaakte pannekoek. Bij Frida's Theetuin bent u altijd welkom.

Jeu de boules baan

De echte campingsport! Speel een wedstrijd tegen uw partner of tegen mede kampeerders. Deze sport brengt iedereen samen.

Bekijk alle faciliteiten

Een rustgevende camping bij Hulshorst

Kijkt u al uit naar uw vakantie bij Camping Kostverloren? Boek direct uw vakantie voor 2024!

Boek uw vakantie