Camping Hierden

Geniet van rust, ruimte en natuur op onze camping bij Hierden. Op een echte seniorencamping komt u volledig tot rust. Kies voor een ruime kampeerplaats, camperplaats of een verhuuraccommodatie. Uniek overnachten in een pipowagen of extra comfortabel in een vakantiehuisje.

Ruimte en rust

Ruimte en rust

Wij bieden een fijne vakantieplek voor senioren. Rust, ruimte én een gemoedelijke sfeer vindt u allemaal terug op onze seniorencamping in Nunspeet.

Uitgebreid aanbod

Uitgebreid aanbod

Ruime kampeerplaats, een knusse pipowagen voor een overnachting met zijn tweëen of een comfort vakantiehuisje. Ontdek het aanbod en beleef een heerlijke vakantie in Nunspeet.

Camperpark

Camperpark

Reserveren is niet mogelijk

... en niet nodig! Er zijn voldoende plekken op ons camperpark met keurige faciliteiten.

Alles voor een geweldige vakantie op Camping Kostverloren

Of u nu kiest voor kamperen, met de camper reist of liever in een accommodatie verblijft, Camping Kostverloren biedt voor iedereen een heerlijke vakantie op de Veluwe. Onze camping bij Hierden staat garant voor rust, natuur en gezelligheid.

Dichtbij Hierden

Op 10 minuten rijafstand ligt het charmante dorpje Hierden. Dit dorpje dat bekend staat om zijn historische charme en diverse recreatiemogelijkheden. Zeker het bezoeken waard.

Verblijfsopties

Op Camping Kostverloren bieden we ruime kampeerplekken, omringd door groene hagen voor optimale privacy. Voor camperreizigers hebben we een speciaal camperpark met handige voorzieningen. 

Naast kampeerplekken en het camperpark bieden we ook andere verblijfsopties. U kunt kiezen voor een gezellig vakantiehuisje voor 2 personen, dichtbij het centrum, de bossen en het Veluwemeer. Daarnaast hebben we een sfeervolle pipowagen, voorzien van alle gemakken en dichtbij de sanitaire voorzieningen op de camping.

Bekijk alle mogelijkheden

Vakantie bij Hierden

Uw vakantie begint bij Camping Kostverloren

Of u nu de natuur wilt verkennen, ontspannen in Frida's Theetuin, een potje jeu de boules wilt spelen of wilt genieten van de ruime kampeerplekken en camperplaatsen, Camping Kostverloren is de place to be voor senioren.

Wij verwelkomen u graag op onze camping, die geopend is van 1 april tot 30 september, en ons camperpark dat het hele jaar door geopend is. Tot snel!

Vakantie bij Hierden boeken