Camping Elspeet

''De nieuwe camperplaats is echt heel mooi geworden met prettige, ruime plaatsen en prima sanitair. Frida's theetuin is een prettige extra. Wij gaan zeker terug!'' - Nic B (Google Review)

Zoals u al leest vinden onze (vaste) gasten vinden onze camping bij Elspeet een heerlijke bestemming. Wij kunnen niet wachten om u het zelfde te laten ervaren. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Zoek en boek uw vakantie

Ruimte en rust

Ruimte en rust

Wij bieden een fijne vakantieplek voor senioren. Rust, ruimte én een gemoedelijke sfeer vindt u allemaal terug op onze seniorencamping in Nunspeet.

Uitgebreid aanbod

Uitgebreid aanbod

Ruime kampeerplaats, een knusse pipowagen voor een overnachting met zijn tweëen of een comfort vakantiehuisje. Ontdek het aanbod en beleef een heerlijke vakantie in Nunspeet.

Camperpark

Camperpark

Reserveren is niet mogelijk

... en niet nodig! Er zijn voldoende plekken op ons camperpark met keurige faciliteiten.

Uw favoriete camping op de Veluwe

Met welk kampeermiddel u ook komt, onze camping bij Elspeet heet u van harte welkom. De gemoedelijke en kleinschalige sfeer, nodigt uit om bijvoorbeeld tegen andere gasten een spel Jeu de Boules te spelen. Zien wij u binnenkort op het veld?

Caravan, camper, tent of een accommodatie huren?

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet op een groot kampeerterrein. U vindt de plaatsen langs de rand van het ronde veld. Iedere kampeerplaats is omgeven door een groene haag, zodat u veel privacy heeft.

De camperplaatsen staan op een speciale plaats op de camping. Iedere camperplaats is net als de kampeerplaatsen omgeven door een groene haag.

Heeft u geen kampeermiddel ter beschikking of geniet u simpelweg meer van de luxe van een accommodatie? Kies dan het vakantiehuisje of de pipowagen. In beide knusse accommodaties kunt u met twee personen verblijven.

Overzicht kamperen en huren

Ontdek de prachtige omgeving van onze camping nabij Elspeet

Wandelen, fietsen of met de auto. De omgeving kan op allerlei manieren verkend worden. Om u de goede richting in te sturen hebben wij hier 2 leuke antieken in Elspeet en omgeving.

  • Snuffelhal de Ruiter: Hier kunt u op vrijdag en zaterdag terecht om lekker rond te speuren in antiek en curiosa. Raadpleeg de website voor de openingstijden.
  • Zomermarkten in Nunspeet: Elke zomer zijn er op dinsdagen verspreid over het seizoen, markten te vinden met allerlei kraampjes.

camping elspeet theetuin

Altijd iets te beleven op de camping bij Elspeet

Tijdens uw vakantie bij onze camping bij Elspeet is rust en ontspanning natuurlijk belangrijk. Maar een activiteit op z'n tijd is zo gek nog niet! Waag uzelf bijvoorbeeld aan een Jeu de Boules wedstrijd of kom gezellig naar Frida's theetuin. Hier kunt u genieten onder het genot van een kop koffie of iets lekkers. Denk zoal aan een pizza of pannekoeken.

Wassen en verzorging

Fijn sanitair is belangrijk tijdens uw vakantie. Het sanitaire gebouw ligt centraal op de camping. Zo is geen bezoekje te ver lopen. In het gebouw vindt u heren en dames douches, toiletten en afwasplaatsen. Aan de achterzijde van het gebouw is een wasruimte waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Bekijk alle faciliteiten