Camper camping Veluwe

Met de camper naar dé camper camping op de Veluwe? Dan bent u bij Camping & Camperpark Kostverloren aan het juiste adres. Onze speciale camper camping Veluwe biedt 40 ruime camperplaatsen met een eigen ingang, waar u kunt genieten van alle comfort en gemakken die u nodig heeft voor een ontspannen verblijf.

Hét camperpark op de Veluwe

Een van de voordelen van onze camper camping is het feit dat u eenvoudig ter plekke kunt reserveren via onze handige aanmeldzuil. Dit betekent dat u spontaan kunt besluiten om de prachtige Veluwe te verkennen zonder u zorgen te hoeven maken over het vooraf reserveren van een plek. We hebben voldoende plaatsen beschikbaar om ervoor te zorgen dat u altijd een plekje zult vinden om uw camper neer te zetten. D

De uitchecktijd is rond het middaguur, zodat u rustig kunt genieten van uw ochtend voordat u weer verder trekt.

Verharde camperplaatsen

Onze camperplaatsen zijn verhard. Bovendien bieden we 10 ampère stroomaansluitingen, zodat u uw campers kunt opladen en van alle moderne gemakken kunt genieten. Naast uw camper vindt u een stukje gras, perfect om even te ontspannen of een picknick te houden.

Gratis WiFi

Familie of vrienden videobellen of foto's sturen? Op onze camper camping op de Veluwe heeft u gratis WiFI. 

Honden zijn welkom

Wij vinden het superleuk als uw hond meegaat op vakantie. Let er wel op dat uw hond aangelijnd dient te zijn, ook op uw eigen camperplaats.

Schone sanitaire voorzieningen

Ons sanitairgebouw biedt schone toiletten en ruime douches met wandbeugels en een zitje. Ook is er een verhoogde wc met wandbeugel beschikbaar. Douchen kost €0,50 voor 6 minuten.

Er zijn twee verlichte afwasplaatsen met zowel koud als warm water. De verlichting schakelt automatisch aan en uit om energie te besparen.

Achter de unit bevindt zich een wasmachine. Het gebied rondom de unit is bestraat, waardoor het schoon blijft, en de unit is centraal gelegen voor gemakkelijke toegang vanaf beide veldjes.

Camper camping Veluwe

Volg de onderstaande stappen u aan te melden bij de zuil

  1. Tik op het scherm om te starten
  2. U volgt de stappen door op het plaatje te klikken
  3. U klikt op 'boeking starten' en daarna op 'volgende'
  4. U krijgt te zien wat u wilt boeken
  5. Wij vragen uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en kenteken in te vullen (kenteken zodat wij gemakkelijk kunnen zien of u het bent). Bevestig vervolgens de boeking.
  6. U krijgt de mogelijkheid per pin te betalen. Wilt u contant betalen dan stopt de pin vanzelf en komen wij met u afrekenen of u meld zich bij de receptie in de Theetuin.